theme_1c.jpg
p1020487001.jpg
theme_1e.jpg
dscf1714.jpg
theme_1f.jpg
  • Nederlands
    • Français

Menu de Labrot

onder de boom..
onder de boom..

De gites van Labrot zijn compleet uitgerust, inclusief keuken met alle apparatuur en op het terras natuurlijk een eigen houtskool BBQ. Op 4 km afstand in Villac is de bakker, die op een traditionele houtgestookte oven, iedere dag heerlijke ‘pains de campagne’ bakt. Iets verder weg, op 19 km rijden is Terrasson la Villedieu, waar u uit 6 (!) verschillende supermarkten kunt kiezen voor de dagelijkse boodschappen en eigenlijk is er iedere dag in de omliggende dorpjes wel een markt te bezoeken waar u ook verse spullen kunt halen.

 

Maar… u kunt natuurlijk ook kiezen om mee te eten op Labrot! Om de vakantie nog net iets comfortabeler te maken kan er elke dag van de week worden mee gegeten. Tom is een enthousiast hobby-kok en hij kookt graag een 3 gangen menu of meer voor jullie. Altijd vers, niets uit pakjes, lokaal gekocht, met groente uit de eigen moestuin en je eet nooit twee keer hetzelfde ... ook al blijf je 3 weken! Kijk vooral even in het fotoalbum voor wat smakelijke indrukken.

 

Verder bieden wij de volgende mogelijkheden:

 

Basis-boodschappen-pakket:

Wij kunnen de eerste boodschappen verzorgen. Op deze manier hoef je niet meteen op de dag na aankomst richting supermarkt. Twee weken voor de vakantie stemmen we dit even af, waarna je ook een boodschappenlijstje door kan geven. Wij zorgen dan dat de koelkast bij aankomst alvast gevuld is!

 

Broodjes en eieren - service

Heerlijk toch, om de dag te beginnen met verse croissantjes, een pain de campagne of een stokbrood! Misschien een paar kakelverse eitjes erbij? Informeer van tevoren even of Tom boodschappen gaat doen, want dan is het ee kleine moeite om brood voor jullie mee te nemen. Daardoor is het mogelijk om een paar keer per week vers brood aan de deur te hebben!

 

Onder de boom

Onder de mooie, oude en schaduwrijke kastanjeboom staan de eettafels waar we met elkaar kunnen eten. Op zaterdag ie er een uitgebreide aankomst-BBQ, van maandag tot en met vrijdag maken we een heerlijk 3-gangen menu. waarbij we op verzoek op de woensdag een Franse avond kunnen koken. Dat is een Frans 4 of 5 gangen menu, natuurlijk met verse streekproducten. We stemmen het mee eten altijd bij aankomst even af.

 

Zaterdag BBQ

Geen zin om op de dag van aankomst meteen te koken? Op zaterdagavond (ca 19.00 uur) is het mogelijk om aan te schuiven bij de BBQ onder de kastanjeboom:

MENU

Stokbrood en kruidenboter of een leuk voorafje

 

Meer dan voldoende te eten waaronder:
Kippenbout, Hamburger, gemarineerde entrecôte, vleesspiezen

(op verzoek, ook vis of vegetarische BBQ mogelijk)  

 

Frites 

 

IJs(hoorntje) toe

 

Incl. mineraalwater, bier, koffie of thee en wijn (2 glazen) naar keuze.  

 

Kosten: € 17,50 per persoon (vanaf 12 jaar)

Kinderen tot 12 jaar, naar leeftijd! (bijv. 4 jaar = € 4,--)

  

Woensdag, Franse avond

Op woensdagavond is het mogelijk te genieten van een traditionele Franse maaltijd, lekker in de schaduw met het geluid van krekels op de achtergrond. Natuurlijk zijn de gerechten mooie Franse klassiekers en koken we met de seizoenen mee. We houden altijd rekening met diëten en natuurlijk is de vegetarische keuken goed vertegenwoordigd.  

Bij de maaltijd wordt een mooie wijn geserveerd, naar keuze wit of rood en natuurlijk staat er altijd bronwater op tafel.

 

Kosten € 25,- per persoon (vanaf 12 jaar) Kinderen naar leeftijd! (bijvoorbeeld,

5 jaar = € 5,-)

Alle andere door de weekse dagen

Op alle andere dagen kunt u aanschuiven voor een 3 gangenmaaltijd van restaurantkwaliteit. Bij de maaltijd wordt een lekkere wijn geserveerd, naar keuze wit of rood en natuurlijk staat er altijd bronwater op tafel. Natuurlijk wordt ook hier rekening gehouden met diëten en is ook de vegetarische keuken goed vertegenwoordigd.  
Samen met een bevriende sommelier zij er ook extra wijen geselecteerd. Deze kunnen tegen een kleine meerprijs de maaltijd opsieren.

 

Kosten € 19,50- per persoon (vanaf 12 jaar) Kinderen naar leeftijd! (bijvoorbeeld, 

6 jaar = € 6,-)